Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI | 2022 11 20
Paskelbta: 2022-11-19 08:22:42

 

Šis sekmadienis - lapkričio 20 d. - paskutinis šių liturginių metų sekmadienis - Kristaus, Visatos Valdovo (Kristaus Karaliaus), iškilmė. Šis sekmadienis taip pat yra Pasaulinė jaunimo diena. Melskimės už visus jaunus žmones savo šeimose ir aplinkoje. Ypač prisiminkime jaunuolius, kurie mūsų parapijoje ruošiasi Sutvirtinimo sakramentui.

Antradienį, lapkričio 22 d., Bažnyčia mini Šv. Ceciliją, mergelę, kankinę. Šv. Cecilija laikoma muzikos globėja. Tad šią dieną ypatingai melskimės už vargonininkus, choristus, šlovintojus ir visus, atliekančius muzikos tarnystę liturgijoje.

Trečiadienį, lapkričio 23 d., minima Negimusio kūdikio diena.

Ketvirtadienį, lapkričio 24 d., Bažnyčia mini Šv. Andriejų Zung-Laką, kankinį, ir jo draugus, kankinius.

Šeštadienį, lapkričio 26 d., 11.00 val. Pal. Jurgio Matulaičio muziejus kviečia į paskaitą „Pasivaikščiojimai po Pal. Jurgio Matulaičio vaikystės Marijampolę ir jos apylinkes“ (Adresas: J. Bendoriaus g. 3, Marijampolė. Renginio trukmė 1 val. 30 min.)

Ateinantis sekmadienis - lapkričio 27 d., - pirmasis Advento sekmadienis.
Kiekvieną Advento sekmadienį 7.30 val. bazilikoje giedosime Švč. M. Marijos valandas, o 8.00 val. - Rarotų Šv. Mišios. Bažnyčia kviečia Adventą išgyventi kaip pasninko ir dalinimosi su vargstančiaisiais laiką.

Kalėdaičius bazilikoje prieš ir po šv. Mišių galėsite įsigyti Advento šeštadienių vakarais ir sekmadieniais, o darbo dienomis - parapijos raštinėje. Ten taip pat rasite ir Caritas žvakučių akcijos „Gerumas mus vienija“ aukų dėželę ir žvakeles.

Ketvirtadienį, lapkričio 24 d., Kauno klinikų Kraujo centras atvyksta į Marijonų vienuolyną. Reikalinga jūsų pagalba krauju sunkiai sergančiai Zinai Urbienei. Būtina registracija telefonu, nurodytu skelbimų lentoje.


Klebonas: Kun. Giedrius Juozas Bakūnas MIC

 

aukštyn