Į pirmą puslapį

Skelbimų archyvas į skelbimų archyvą

PARAPIJOS SKELBIMAI 2020 04 19
Paskelbta: 2020-04-18 11:01:35

1. Šis sekmadienis – Atvelykio arba Dievo Gailestingumo Sekmadienis. Šv. Mišiose dalyvaujame nuotoliniu būdu: per radiją, televiziją ar internetu.

2. Ketvirtadienį minėsime šv. Jurgį, kankinį, antrąjį Lietuvos globėją. Lietuvoje šv. Jurgis laikomas ūkininkų, žemdirbių bei gyvulių globėju.

3. Šeštadienį švęsime šv. Morkų, Evangelistą. Šią dieną melsimės prašydami Dievą palaiminti tėvynės žemę ir jos darbininkus. Melsime gausaus derliaus ir pagarbos duonai, gebėjimo dalytis ja, laikantis teisingumo ir meilės dvasios.

4. Vyskupijos kurija jau gauna žmonių klausimų, kaip jie galėtų prisidėti palaikydami savo parapijas. Pandemijos laiku Bažnyčia atlieka svarbų vaidmenį suteikdama žmonėms pasitikėjimo ir vilties.
Kaip žinome, šiuo metu bažnyčiose nevyksta viešos pamaldos ir sumažėjo žmonių, kurie aukotų ir padėtų parapijoms išsilaikyti.
Pratęsus karantiną bažnyčia atsidūrė labai sunkioje finansinėje situacijoje.
Prisidėti prie savo parapijos ir kunigų išlaikymo galite pervesdami auką į parapijos banko sąskaitą arba per internetinę bankininkystę užsakydami šv. Mišias (mokėjimo paskirtyje įrašykite savo intencijas).
Rekvizitus galite rasti parapijos internetinėje svetainėje. www.marijampolesbazilika.lt skiltis – AKTUALU toliau Kontaktai ir rekvizitai.

Nuoširdžiai dėkojame visiems už solidarumą.

Parapijos administratorius: Kun. Stasys Puidokas, MIC

aukštyn